DAG 182: H2O YOGA

Vi har anmält oss till ett yogaretreat här på Gili Air på H2O Yoga & Meditation Center. Här kommer vi att inkvartera oss under 8 dagar (7 nätter) tillsammans med 9 andra och utföra daglig yoga, meditation samt några utflykter och en spabehandling. Priset för åtta dagar är 675 USD per person, vilket var betydligt mer än vi budgeterat för per vecka, men eftersom resterande veckor hittills blivit billigare än vad vi räknat med så unnar vi oss nu denna lyx.

 

H2O's True Nature Retreat.

Anledningen till att vi valde just det här stället var att det fått fina recensioner och passade bra ihop med våra mål och vår resplan. Tanken bakom yogaveckan är att den uppfyller flera av våra personliga mål för året. Nämligen att gå en kurs och lära oss något nytt, att ta chansen att lära känna nya människor samt att lära oss mer om yoga och hur vi hittar det där inre lugnet. Förhoppningsvis blir det en kickstart och en nedvarvning på samma gång.

Så här ser vårt dagliga schema ut:

För er som är sugna att läsa lite mer om H2O Yoga kommer några länkar nedan.
http://www.h2oyogaandmeditation.com
http://h2oyogaandmeditation.com/Events/True-Nature-Retreat6.html

På H2O Yoga finns inget wifi. Tanken är att vi ska koppla bort tekniken för att helt kunna hänge oss åt upplevelsen. Retreatet startar idag kl 14.30 och avslutas på lördag kl 08.00. Så antingen kommer det bli tomt här på bloggen kommande vecka eller så kanske det smyger sig in ett liten inlägg någon gång. Vi får se.

Nu kör vi! Namaste 🙏

/Sara